Anaconda 3: Offspring

Er en Action, Thriller film instrueret af Don E. FauntLeRoy med skuespillerne Patrick Regis, Crystal Allen, John Rhys-Davies, David Hasselhoff fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

De kæmpestore anakondaer er tilbage i endnu en film af den nervepirrende Anaconda-historie med David Hasselhoff i hovedrollen, som den hensynsløse slangedræber Hammet. En genial videnskabsmand udfører forsøg med to megastore slanger i et hemmeligt forskningsanlæg på et afsides (John Rhys-Davies) presser forsøget over grænsen, undslipper de udsultede slanger og søger ind mod beboede områder. Hammett hyres til at fange slangerne, men ved ikke, at den ene har et kuld unger på vej... Nu starter en nervepirrende jagt for at forhindre slangerne i at nå frem til byen i Anaconda 3: Offspring.

Anaconda 3: Offspring

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Anaconda 3: Offspring
Instruktør Don E. FauntLeRoy
Udgivelsesår 2008
Tags Anaconda, Killer slange(killer snake)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere