Ringenes Herre: Kongen vender tilbage

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Peter Jackson med skuespillerne Viggo Mortensen, John Noble, Noel Appleby, Marton Csokas fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Aragorn afsløres som arving til tronen, mens han og de andre medlemmer af broderskabet forsøger at redde Gondor.

Ringenes Herre: Kongen vender tilbage

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel The Lord of the Rings: The Return of the King
Instruktør Peter Jackson
Udgivelsesår 2003
Tags elvere(elves), baseret på roman(based on novel), tapperhed(bravery), baseret på bog(based on book), Ghost, krig(war), sværd og sorcerery(sword and sorcerery), ære(honor), trold(troll), mistanke(suspicion), brutalitet(brutality), Quest, knust til død(crushed to death), Midgård (tolkien)(middle-earth (tolkien)), midten jorden(middle earth), Orcs, udgangen af trilogi(end of trilogy), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film