Roar

Er en Thriller film instrueret af Noel Marshall med skuespillerne Tippi Hedren, Jerry Marshall, Noel Marshall, Kyalo Mativo fra 1981

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

En energisk videnskabsmand bor med sin kone og datter i Afrika. Udover at bruge sin tid på at forsyne de lokale med medicin og behandling, har han også haft tid til at bygge et hus i smukke omgivelser og fyldt den omgivende dal med over 150 vilde løver, tigere, pantere og et par elefanter. Mennesker og dyr lever her sammen i fred og ro, men en dag begynder det hele at gå grueligt galt.

Roar

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Roar
Instruktør Noel Marshall
Udgivelsesår 1981
Tags Afrika(africa), blod(blood), elefant(elephant), jungle, uafhængige film(independent film), løve(lion), Zebra, vegetar(vegetarian), Tiger, dyr angreb(animal attack), samfund for den forebyggelse af grusomhed til dyr(society for the prevention of cruelty to animals), Leopard, Wildlife Reserve, Wildlife bevarelse(wildlife conservation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film