Swordfish

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Dominic Sena med skuespillerne Debbie Evans, John Travolta, Tim DeKay, Zach Grenier fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Hvis han bruger en computer, ryger han i fængsel. Betingelserne for Stanley Jobsons prøveløsladelse er klare. Men der venter superhackeren 10 millioner dollars i lønningsposen, hvis han siger ja til et job, der er udtænkt af en karismatisk hemmelig agent - et dristigt elektronisk tyveri af en offentlig bestikkelsesfond med kodenavnet "Swordfish". John Travolta er hjernen bag, Hugh Jackman er hackeren, og desuden medvirker Halle Berry og Don Cheadle i denne sprængfarlige high-tech thriller, som byder på kamerateknikker i lighed med dem, man så i "The Matrix", og en spetakulær flugtsekvens, hvor man ser en busfuld gidsler hænge og dingle fra en helikopter. Log dig på, læn dig tilbage og nyd den cyber-inspirerede spænding og action instrueret af Dominic Sena (60 Sekunder) og produceret af Joel Silver (The Matrix) og Jonathan D. Krane (Face/Off). Der er ubegrænset adgang til at nyde spændingen. Kodeordeet er "Swordfish"!

Swordfish

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Swordfish
Instruktør Dominic Sena
Udgivelsesår 2001
Tags aftercreditsstinger, kvinde nøgenhed(female nudity), vold(violence), to måde spejl(two way mirror), skud gennem en vindue (shot through a window ), politiet Sniper(police sniper), Wire, hængt kvinde(hanged woman), udstansede i den mave(punched in the stomach), Los Angeles internationale lufthavn(los angeles international airport), vildledning(misdirection), kvinde i BH og trusser(woman in bra and panties)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere