vandringsmanden

Er en Science fiction, Thriller, Drama film instrueret af Andrei Tarkovsky med skuespillerne Raymo Rendi, Alisa Freyndlikh, Natasha Abramova, Aleksandr Kaydanovskiy fra 1979

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Andrei Tarkovskys mesterværk Vandringsmanden fra 1979 er en af Ruslands allerstørste science fiction-film. Den er blevet kaldt Tarkovskijs mest pessimistiske vision af verden, men det er også hans måske mest tilgængelige film, åben for allehånde fortolkninger. Løst baseret på en roman af forfatterne Arkady og Boris Strugatsky er det en filosofisk fabel om en videnskabsmand og forfatter, der følger en såkaldt stalker ind i det forbudte territorium kaldet Zonen, som staten har afspærret, og hvor rygtet vil vide, at mennesker kan få deres inderste ønsker opfyldt. Turen gennem militære kontrolposter og obskure farer bliver en rejse ind i en anden verden, hvor Tarkovsky lader virkeligheden vige for abstrakte billeder og livsanskuelser med en overrumplende originalitet. Vandringsmanden har været forbillede for et hav af instruktører og kan spores i alt fra Danny Boyles 28 dage senere til Christoffer Boes Allegro.

vandringsmanden

Detaljer

Genre Science fiction, Thriller, Drama
Originaltitel vandringsmanden
Instruktør Andrei Tarkovsky
Udgivelsesår 1979
Tags STALKER, Alien, vagt(guard), soldat(soldier), ønske(wish), Strugatsky, zone
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film