Big Momma's House

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Raja Gosnell med skuespillerne Ella Mitchell, Paul Giamatti, Terrence Howard, Jascha Washington fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Martin Lawrence (Bad Boys) giver den hele armen som "Big Momma" i denne fjollede politi-komedie. Lawrence er den handlekraftige FBI-agent Malcolm Turner, hvis speciale er forklædningens kunst. En løssluppen bandit formodes at opsøge sin gamle flamme Sherry, som muligvis sidder og varmer de stjålne millioner. Malcolm og hans partner får en simpel overvågningstjans, men da Sherrys gamle granny pludselig forlader byen før barnebarnets besøg, går Malcolm straks DEEP undercover og forklæder sig som "Big Momma" - en overdimensioneret, grovkornet, rapkæftet sydstatskælling. Sherry viser sig at være ret foxy, så Malcolm falder naturligvis pladask for hende, og han kan ikke dy sig for at hilse på hende uden sit fed-kvinde-kostume, og så kører dobbeltspillet. Den overordnede historie minder temmelig meget om Stakeout, men Big Momma's House er bare plat-plat-plat. Mange jokes går rent ind, mens mange andre ikke er helt vellykkede.

Big Momma's House

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel Big Momma's House
Instruktør Raja Gosnell
Udgivelsesår 2000
Tags Undercover, forklædning(disguise), FBI agent, personefterligning(impersonation), Bank røveri(bank robbery), kirke(church), undslippe fra fængsel(escape from prison), 绝地奶霸, 卧底肥妈, big爆任务, 超级妈妈
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film