The Weather Man

Er en Komedie, Drama film instrueret af Gore Verbinski med skuespillerne Nicholas Hoult, Gemmenne de la Peña, Michael Caine, Gil Bellows fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Dave Spritz har en vellykket karriere som tv-meteorolog i Chicago. Det er ikke alle seere, der elsker ham lige højt, men i det mindste er han et kendt ansigt. Hans privatliv er langt mere rodet, for hans far ligger for døden, hans børn er alt andet end begavede og hans ekskone er godt træt af ham. Dave vil have styr på tilværelsen, og han vil have, at hans far skal blive stolt af ham, inden han dør. Derfor forsøger han at gøre sine børn til bedre mennesker og finde sammen med konen igen. Det burde jo være nemt nok...eller hvad?

The Weather Man

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel The Weather Man
Instruktør Gore Verbinski
Udgivelsesår 2005
Tags datter(daughter), Midlife krise(midlife crisis), nye York(new york), far(father), Chicago, Terminal sygdom(terminal illness), tv(television), weatherman, wettermann
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film