The Bank Job

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Roger Donaldson med skuespillerne Saffron Burrows, Craig Fairbrass, Colin Salmon, Georgia Taylor fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

En forbrydelse så umulig, at den måtte lykkes. En historie så sand, at man skulle tro, den var løgn. London, september 1971. Den engelske hovedstad sover trygt, mens tyve tømmer talrige bankbokse på Baker Street og slipper væk med kontanter og juveler for millioner af pund. Byttet bliver aldrig fundet og forbryderne aldrig fanget. Først nu kommer sandheden om et af nyere tids mest vovede bankrøverier frem. En sand historie så fedtet ind i korruption, intriger og sexskandaler, at offentligheden har ønsket at begrave den i mere end 35 år.

The Bank Job

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Bank Job
Instruktør Roger Donaldson
Udgivelsesår 2008
Tags hvælving(vault), mannequin, Bahamas, kone(wife), tilbud(offer), fotografering(photography), London underground, dobbelt Cross(double cross), utroskab(infidelity), baseret på True historie(based on true story), Strip Club, Subway, walkie talkie, politiske korruption(political corruption), bil forhandler(car dealer), afpresning(extortion), Railway Station, Jackhammer, Bank Heist, kabinet officer(cabinet officer), korrupte politimand(corrupt policeman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film