My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Ishi Rudell med skuespillerne Rebecca Shoichet, Diana Kaarina, Maryke Hendrikse, Richard Ian Cox fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Rainbow Dash, Applejack, Pinkie Pie, Rarity og Fluttershy planlægger en koncert med deres nye band ved musikopvisningen på Canterlot High.

My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks
Instruktør Ishi Rudell, Jayson Thiessen
Udgivelsesår 2014
Tags høj skole(high school), venskab(friendship), min lille pony(my little pony), equestria piger(equestria girls), venskab er Magic(friendship is magic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film