Thor: The Dark World

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Alan Taylor med skuespillerne Chris O'Dowd, Stan Lee, Ophelia Lovibond, Ray Stevenson fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu

Plot

I efterfølgeren til Marvels Thor og The Avengers kæmper Thor for at genoprette orden i kosmos, men et gammelt opgør anført af den hævngerrige Malekith genopstår for at kaste universet tilbage i mørket. For at bekæmpe en fjende, som selv Odin og Asgaard ikke kan klare, drager Thor ud på sin hidtil farligste og mest personlige rejse, hvor han er tvunget til at alliere sig med den svigefulde Loki for at redde ikke blot sine egne folk og dem, han elsker, men hele universet.

Thor: The Dark World

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Thor: The Dark World
Instruktør Alan Taylor
Udgivelsesår 2013
Tags aftercreditsstinger, nordboerne mytologi(norse mythology), duringcreditsstinger, 3D, Marvel Comic, Comic, superhelte(superhero), Marvel filmisk universet(marvel cinematic universe), Marvel, fjendtlige overtagelse(hostile takeover), Asgård(asgard)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film