olsen banden overgiver sig aldrig (11)

Er en Komedie, Diverse, Krimi film instrueret af Erik Balling med skuespillerne Flemming Danty, Poul Thomsen, Per Pallesen, Solveig Sundborg fra 1979

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Egon Olsen har en plan - at lave lovlige forbrydelser. De skal stjæle regnskabet i DanInvest for nogle bagmænd og derefter købe aktiemajoriteten i Magasin du Nord. Imens forbereder Yvonne Fie's nedkomst - Kjeld ønsker sig brændende en ny lille Kjeld. Egon bliver dog som sædvanlig snydt. Olsen Banden stjæler de danske planer til et internationalt samarbejde. Efter at Bang-Johansen har fået planerne tilbage, må Olsen Banden en tur til Bruxelles for der at stjæle dem fra EF's hovedkvarter

olsen banden overgiver sig aldrig (11)

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Krimi
Originaltitel olsen banden overgiver sig aldrig (11)
Instruktør Erik Balling
Udgivelsesår 1979
Tags bande(gang), Rogue, sociale satire(social satire), rustning(armor), finanser(finances), Stock Exchange
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film