Cheap Thrills

Er en Komedie, Thriller, Krimi film instrueret af E.L. Katz med skuespillerne Shelby Lauren, Danny Minnick, Will Leon, Pat Healy fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Cheap Thrills følger Craig (Pat Healy, Compliance), en der kæmper for at forsørge sin familie, der mister sit lavtlønnet job og trues med at blive smidt ud af sit hjem. I et forsøg på at forsinke konfrontationen derhjemme, begiver han sig til en lokal bar og støder på en gammel ven (Ethan Embry, Empire Records). De to venner falder i drinksene sammen med en karismatisk og uanstændigt velhavende fremmed (David Koechner, Anchorman 2) og hans mystiske kone (Sara Paxton, inkeepers). Parret frister de to venner til at udføre en række uskyldige opgaver i bytte for penge i løbet af aftenen, med hver udfordring stiger både belønningen og grænserne flyttes. Det virker som lettjente penge, men parrets syge sans for humor lægger pres på hvor langt Craig og hans ven er villige til at gå for penge og billige gys.

Cheap Thrills

Detaljer

Genre Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Cheap Thrills
Instruktør E.L. Katz
Udgivelsesår 2013
Tags spænding(suspense)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film