det grusomme udefra

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af John Carpenter med skuespillerne Kurt Russell, T.K. Carter, Wilford Brimley, Richard Masur fra 1982

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Mesteren i skrækfilm, John Carpenter (Halloween, Flugten fra New York), har skabt denne nervepirrende version af den klassiske film "The Thing" med en fantastisk præstation af Kurt Russell og eminente visuelle effekter. I vinteren 1982 opdager et hold med tolv forskere på en afsides forskningsstation i Antarktis et rumvæsen, som har ligget begravet i sneen i mere end 100.000 år. Da rumvæsenet vækkes til live terroriserer og infiltrerer det gruppen.

det grusomme udefra

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel det grusomme udefra
Instruktør John Carpenter
Udgivelsesår 1982
Tags plads Marine(space marine), Alien, genindspilning(remake), paranoia, Ice, titel talt af karakter(title spoken by character), norsk(norwegian), sne Storm(snow storm), Antarktis(antarctica), slæde hunde(sled dogs), forskning Station(research station), figur Shifting Alien(shape shifting alien)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film