Enlig pige søger

Er en Thriller, Drama film instrueret af Barbet Schroeder med skuespillerne Steven Weber, Peter Friedman, Jennifer Jason Leigh, Bridget Fonda fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

New Yorker-pigen Allie får en ny lejer, den jævnaldrende Hedy. De kommer rigtig godt ud af det med hinanden til at begynde med, men der går ikke lang tid, før Hedy interesserer sig voldsom meget for Allies liv og opfører sig mere og mere underligt.

Enlig pige søger

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Single White Female
Instruktør Barbet Schroeder
Udgivelsesår 1992
Tags Køn(sex), kvinde nøgenhed(female nudity), ansigt lussing(face slap), mental sygdom(mental illness), homoseksuel(homosexual), trappe(stairway), hvalp(puppy), fotografi(photograph), lesbisk Kærlighed(lesbian love), stukket til død(stabbed to death), kælderen(basement), Business kort(business card), Remote kontrol(remote control), overraskelse part(surprise party), Ice fløde(ice cream), software, Køn i en stol(sex in a chair), død af Pet(death of pet)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film