Ultimate Avengers 2

Er en Action, Animation, Eventyr film instrueret af Dick Sebast med skuespillerne Nolan North, Michael Massee, Fred Tatasciore, Dave Boat fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Endnu en gang må superhelteteamet Avengers træde til, når verden står over for en altødelæggende fjende. I Afrika ligger det ukendte og totalt afskærmede rige Wakanda. Her hersker den unge konge, BLACK PANTHER, der også er landets beskytter. Men da uhyrlige rumvæsener dukker op og søger efter de utrolige skatte i Wakandas undergrund, må BLACK PANTHER bede fremmede om hjælp - CAPTAIN AMERICA, IRON MAN, THOR, GIANT MAN, WASP og HULK. Sammen er de Avengers - jordens mægtigste helte. Men denne fjende kan vise sig at være mere, end selv deres utrolige mod og superkræfter kan klare...

Ultimate Avengers 2

Detaljer

Genre Action, Animation, Eventyr
Originaltitel Ultimate Avengers 2
Instruktør Dick Sebast, Will Meugniot
Udgivelsesår 2006
Tags Alien liv-form(alien life-form), maske(mask), Panther
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film