Way Of The Gun

Er en Action, Thriller film instrueret af Christopher McQuarrie med skuespillerne Nicky Katt, Juliette Lewis, James Caan, Taye Diggs fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Parker er ikke den mest vellykkede kriminelle. Sammen med Longbaugh ender de ofte med at have taget munden for fuld. Under et noget specielt - og ulovligt - forsøg på at skaffe sig hårdt tiltrængte penge overhører de en samtale, de ser store muligheder i. Et par, Chidducks, venter barn ved hjælp af rugemoderen Robin. Hun får en million dollars for at gøre det. Hvor meget vil parret så ikke være villig til at betale i løsepenge, hvis de kidnapper barnet? Men det er først, da de har barnet i deres magt, og har sat kursen mod Mexico, at de finder ud af, hvem det er, de har at gøre med. Snart deltager folk fra begge sider af loven i jagten. Bytte - de to kidnappere og det værdifulde gidsel.

Way Of The Gun

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel The Way of the Gun
Instruktør Christopher McQuarrie
Udgivelsesår 2000
Tags fra klude til rigdom(from rags to riches), millionær(millionaire), sperm Bank
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film