Dead Again In Tombstone

Er en Action, Western, Fantasy film instrueret af Roel Reiné med skuespillerne Elizabeth Lavender, Leslie Hucul, Jake Busey, Dave Burchill fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Djævelens fredløse og modvillige tjener Guerrero (Danny Trejo, Machete), vender tilbage fra de døde i denne actionfyldte western, der byder på masser af eventyr. Guerrero bliver tvunget til at beskytte et stjålen relikvie fra at komme i hænderne på Jackson Boomer (Jake Busey, Starship Troopers) og hans gruppe soldater, men Jackson vil gøre alt for at få sine kammerater tilbage fra de døde og bringe helvedets vrede op på jord igen. Guerrero må bruge alle sine mørke kræfter for at bekæmpe Jackson og opnå frelse... eller dø på nyt i forsøget.

Dead Again In Tombstone

Detaljer

Genre Action, Western, Fantasy, Gyser
Originaltitel Dead Again In Tombstone
Instruktør Roel Reiné
Udgivelsesår 2017
Tags helvede(hell)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere