A Knight's Tale

Er en Romantik, Action, Drama film instrueret af Brian Helgeland med skuespillerne Alan Tudyk, Bérénice Bejo, Christopher Cazenove, Laura Fraser fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Heath Ledger spiller en ung væbner, der udgiver sig for at være ridder, så han kan deltage i konkurrencer, hvor der dystes. Historien foregår i England i 1300-tallet, men musikken er taget fra de sidste 50 år - bl.a. sange som "We Will Rock You" og "The boys are back in town". På rollelisten ses også Shannyn Sossamon, Paul Bettany og Mark Addy.

A Knight's Tale

Detaljer

Genre Romantik, Action, Drama, Eventyr
Originaltitel A Knight's Tale
Instruktør Brian Helgeland
Udgivelsesår 2001
Tags Ridder(knight), bedrager(impostor), aftercreditsstinger, turnering(tournament), kirke(church), Forfatter(writer), tortur(torture), poesi(poetry), duel, spil(game), Apple, dyst(jousting), fest(feast), Chevalier
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film