frankenstein

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af James Whale med skuespillerne Boris Karloff, Ellinor Vanderveer, Dwight Frye, John Boles fra 1931

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Boris Karloff spiller hovedrollen som en af filmhistoriens mest legendariske monstre i denne film, som af mange opfattes som alletiders største gyserfilm nogensinde. Dr. Frankenstein (Colin Clive) vover at eksperimentere med liv og død ved at skabe et menneskeligt monster (Karloff) af ligdele. Instruktøren James Whales fortolkning af Mary Shelleys roman og Karloffs medfølende portræt af Frankenstein uhyret, der søger sin egen identitet, gør Frankenstein til et mesterværk ikke kun i sin genre, men for evigt i filmhistorien.

frankenstein

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel frankenstein
Instruktør James Whale
Udgivelsesår 1931
Tags Monster, eksperiment(experiment), brand(fire), Frankenstein, Pige(girl), gal læge(mad doctor), Villager, laboratorium(laboratory), Classic horror, kroppen en del(body part), Universal monstre(universal monsters)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film