armageddon

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Michael Bay med skuespillerne Peter Stormare, Patrick Lander, Judith Hoag, Udo Kier fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 45 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
45 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Jorden bombarderes af små kometstykker med store ødelæggelser til følge. Men det er kun et forvarsel om, hvad der er på vej: en kæmpekomet, som truer med at lægge Jorden øde. En redningsplan sættes i værk. Boreeksperten Harry skal sendes op på kometen for at bore et godt dybt hul og kaste en atomsprængladning ned i det. Harry tager sine bedste mænd med, men det er en risikabel opgave. Vil det lykkes dem at forhindre Jordens undergang?

armageddon

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel armageddon
Instruktør Michael Bay
Udgivelsesår 1998
Tags datter(daughter), Paris, duringcreditsstinger, plads Marine(space marine), NASA, plads(space), astronaut, asteroide(asteroid), bryllup(wedding), tab af far(loss of father), selv offer(self sacrifice), besparelse den verden(saving the world), Cataclysm, Månen(moon), Eiffel Tower Paris, plads centrum(space centre), katastrofe film(disaster movie)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film