Alletiders Kvinder

Er en Komedie, Drama film instrueret af Mike Mills med skuespillerne Annette Bening, Lucas Jade Zumann, Finn Roberts, Billy Crudup fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dorothea Fields bor i Santa Barbara sammen med sin halvvoksne søn Jamie. I huset bor også eks-hippien William, som Dorothea håber kan være en rollemodel for hendes søn – men Jamie er ikke interesseret i ham. Dorotheas anden lejer, kunstneren Abbie og den vilde nabopige Julie træder til for at hjælpe Dorothea med at gøre en god mand ud af Jamie, og vi følger de tre meget forskellige kvinder med Jamies åbne og søgende blik.

Alletiders Kvinder

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel 20Th Century Women
Instruktør Mike Mills
Udgivelsesår 2016
Tags 1970s, feminisme(feminism), feminist, mor søn forholdet(mother son relationship), generation hul(generation gap), balkon(balcony), punk musik(punk music), santa barbara californien(santa barbara california)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere