Sheriffen skyder på det hele

Er en Action, Western, Komedie film instrueret af Mel Brooks med skuespillerne Alex Karras, Ralph Manza, Cleavon Little, Gene Wilder fra 1974

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Den tidligere straffefange, Bart, der spilles af Cleavon Little, er sort og udnævnes til sherif i den lille by Rock Ridge. I virkeligheden fordi man forventer, at han er et nul og dermed bliver en fiasko. Den onde, og politisk-udspekulerede, Hedley Lemar vil gøre byen ubeboelig, så der kan ryddes vej til en kommende jernbane. Men sammen med sin makker Jim, der spilles af Gene Wilder, udgør Bart helt uventet en alvorlig forhindring.

Sheriffen skyder på det hele

Detaljer

Genre Action, Western, Komedie
Originaltitel Blazing Saddles
Instruktør Mel Brooks
Udgivelsesår 1974
Tags guvernør(governor), flatulens(flatulence), spoof, komedie(comedy), jernbanen(railroad), refererer til sig selv(self-referential), Saloon, marcherende band(marching band), afbrudt hængende(interrupted hanging), strømpebukser(pantyhose), vestlige by(western town), vestlige spoof(western spoof), ceremoni(ceremony), grænse by(frontier town), Cult vestlige(cult western), Sjov accent(funny accent), søger på den kamera(looking at the camera), reference til Louis Pasteur(reference to louis pasteur), Saloon Pige(saloon girl), etniske(ethnic), reference til Randolph Scott(reference to randolph scott), film virkelighed crossover(movie reality crossover), Nietzsche, Colt .45, Blishøne(coot), padle Ball(paddleball), Cowboy hat, spytte(spit), selv referentiel(self referential), chanteuse, kvinde sanger(female singer), vestlige(western)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film