wind and the lion, the

Er en Action, Drama, Eventyr film instrueret af John Milius med skuespillerne John Huston, Vladek Sheybal, Candice Bergen, Steve Kanaly fra 1975

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

The Wind and The Lion er en action-spækket beretning om en flot arabisk Sheik, der kidnapper en smuk amerikansk enke og hendes barn. Handlingen bliver til en kraftprøve på viljestyrke mellem de to lande, da præsident Teddy Roosevelt og hans snu udenrigsminister John Hay, kaster sig ud i et risikabelt, globalt skakspil med Tangier. Denne klassiker - der blev nomineret til to Oscars tilbage i 1975 - udspiller sig i den majestætiske marrokanske ørken og er fuld af diskret romantik og internationalt rænkespil.

wind and the lion, the

Detaljer

Genre Action, Drama, Eventyr
Originaltitel wind and the lion, the
Instruktør John Milius
Udgivelsesår 1975
Tags Marokko(morocco), Theodore Roosevelt
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film