Captain America: The Winter Soldier

Er en Science fiction, Action, Eventyr film instrueret af Joe Russo med skuespillerne Henry Goodman, Samuel L. Jackson, Stan Lee, Cobie Smulders fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 45 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
45 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Steve Rogers kæmper for at vænne sig til sin rolle i den moderne verden og kæmper mod en ny trussel fra fortiden: Sovjetagenten under navnet Winter Soldier.

Captain America: The Winter Soldier

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Eventyr
Originaltitel Captain America: The Winter Soldier
Instruktør Joe Russo, Anthony Russo
Udgivelsesår 2014
Tags aftercreditsstinger, duringcreditsstinger, 3D, fremtidige(future), Washington, skjold(shield), Marvel Comic, Comic, superhelte(superhero), baseret på Comic bog(based on comic book), Marvel filmisk universet(marvel cinematic universe), Marvel, politiske thriller(political thriller), Washington DC(washington d.c.), Kaptajn Amerika(captain america)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film