Imagine Me & You

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Ol Parker med skuespillerne Sharon Horgan, Angel Coulby, Eva Birthistle, Piper Perabo fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

På vej op ad kirkegulvet for at gifte sig med sin barndomskæreste, Heck, møder Rachels øjne en fremmed, smuk kvindes øjne. Hun tænker ikke så meget over det til at begynde med, men efter brylluppet kan hun ikke glemme den smukke kvinde, Luce. Rachel inviterer Luce over til middag for at præsentere hende for Coop, Hecks bedste ven, og finder ud af, at Luce er lesbisk. Da de mødes igen, bliver de venner, og det udvikler sig hurtigt til mere. Heck finder snart ud af, at der er noget helt galt i deres nye ægteskab.

Imagine Me & You

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Imagine Me & You
Instruktør Ol Parker
Udgivelsesår 2006
Tags London, homoseksualitet(homosexuality), lesbisk(lesbian), blomst Shop(flower shop), LGBT
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film