Jægerne

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Kjell Sundvall med skuespillerne Roland Hedlund, Göran Forsmark, Lennart Jähkel, Tomas Norström fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Efter et skuddrama beslutter politimanden Erik sig for at flytte hjem til Norrland og et samfund, som styres af uskrevne regler. Han begynder at interessere sig for et slæng af jagtkammerater, som involverer flere af hans gamle venner. Netop hjemvendt som helt bliver Erik nu pludselig alles fjende.

Jægerne

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Jägarna
Instruktør Kjell Sundvall
Udgivelsesår 1996
Tags Brother Brother forholdet(brother brother relationship), voldtægt(rape), beskidt COP(dirty cop), Brødrene(brothers), landdistrikter indstilling(rural setting), Nordisk Noir(nordic noir), krybskytte(poacher)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film