Small Time Crooks

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Woody Allen med skuespillerne Jon Lovitz, Brian Markinson, Woody Allen, Tracey Ullman fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den løsladte Ray Winkler arbejder som opvasker og planlægger et bankkup for at kunne finansiere sin kone Frenchys forbrugsvaner. Sammen med de uduelige venner Denny, Benny og Tommy, leer Ray en tom butik ved siden af banken. Planen går ud på at etablere en butik, hvorfra der kan graves en tunnel over til banken. Mens de graver løs, formår Frenchy at forvandle butikkenn til en populær kagebutik. Inden længe fosser pengene ind og kan klatre op ad den sociale rangstige i et tempo, der er svært at hamle op med.

Small Time Crooks

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel Small Time Crooks
Instruktør Woody Allen
Udgivelsesår 2000
Tags indie, kone(wife), Bank røver(bank robber), Bank røveri(bank robbery), gangster(hoodlum), Restaurant, uafhængige film(independent film), rolle af kvinder(role of women), Bank, Pizzeria, Pizza, keks
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film