Our Idiot Brother

Er en Komedie, Drama film instrueret af Jesse Peretz med skuespillerne Peter Hermann, Kathryn Hahn, Steve Coogan, Hugh Dancy fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Ned er en lalleglad landmand med en fast tro på, at alle mennesker er ærlige og gode! Da han bliver vraget af kæresten og smidt ud hjemmefra, må søstrene Miranda, Natalie og Liz komme deres bror til undsætning. De skiftes til at have Ned boende, men hans ufravigelige tro på ærlighed vender op og ned på søstrenes daglige rutiner. Neds positive livssyn er ved at drive dem alle til vanvid og splitte familien for alle vinde – men er det i virkeligheden Neds livsførelse som er den forkerte. ’Our Idiot Brother’ er en hjertevarm komedie om familie, kærlighed og det gode (og onde) i alle mennesker.

Our Idiot Brother

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Our Idiot Brother
Instruktør Jesse Peretz
Udgivelsesår 2011
Tags duringcreditsstinger, søster søster forholdet(sister sister relationship), Brother søster forholdet(brother sister relationship), familie Clan(family clan), idealist
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film