Shooter

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Antoine Fuqua med skuespillerne Jonathan Walker, Louis Ferreira, Lane Garrison, Ned Beatty fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

En tidligere marinesoldat og skarpskytte skal afværge et attentat mod præsidenten. Men han anklages for selv at stå bag, og så går den vilde, actionfyldte menneskejagt.

Shooter

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Shooter
Instruktør Antoine Fuqua
Udgivelsesår 2007
Tags FBI agent, Senator, korruption(corruption), riffel(rifle), barnløshed(childlessness), sammensværgelse af mord(conspiracy of murder), Sniper, Sniper riffel(sniper rifle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film