hollywood ending

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Woody Allen med skuespillerne Mark Webber, Barbara Carroll, Tiffani Thiessen, jodie markell fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Val Waxman er en falleret, småneurotisk filminstruktør. Desperat for at gøre comeback i filmbranchen bider han al skam i sig og går tiggergang hos sin ex-kone, Ellie, der nu er gift med en succesrig filmproducer. Det lykkes ham at overtale hende til at overtale sin mand til at finaciere ham. Men under optagelserne springer Waxmans små-neuroser ud i store flotte buketter af fobier. Præstationsangsten og nervepresset gør ham blind, men han faker sig igennem produktionen. Resultatet er ikke just en film med Oscar-potentiale. Men så er det jo heldigt, at der er noget, der hedder Cannes Filmfestival, hvor de gale franskmænd hylder den excentriske instruktør og hans celluloidstrimmel efter alle filmkunstens regler.

hollywood ending

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel hollywood ending
Instruktør Woody Allen
Udgivelsesår 2002
Tags blindhed og hørehæmmede vision(blindness and impaired vision), film direktør(film director), kreative krise(creative crisis)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film