Mænd Der Hader Kvinder

Er en Thriller, Drama film instrueret af Niels Arden Oplev med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Jacob Ericksson, Kalled Mustonen, Julia Sporre fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

'Mænd der hader kvinder' følger den kendte erhvervsjournalist, Mikael Blomkvist, der bliver idømt en fængselsstraf for bagvaskelse efter at have afdækket en påstået finansskandale.Han bliver alligevel tilbudt et job af Henrik Vanger, tidligere direktør for en af Sveriges store industrikoncerner. Journalistens opgave bliver at løse en af familien Vangers store mysterier, - men ikke alene.Blomkvist får hjælp af Lisbeth Salander, en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret og piercet. En fremragende researcher og en landets bedste hacker. Sammen graver de dybt i familien Vangers fortid og følger de blodige spor, som fører dem frem til en rystende virkelighed'Mænd der hader kvinder' er filmatiseringen af Stieg Larssons første bog i succestrilogien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist instrueret af Niels Arden Oplev (Drømmen, To verdener).

Mænd Der Hader Kvinder

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Män som hatar kvinnor
Instruktør Niels Arden Oplev
Udgivelsesår 2009
Tags journalist, baseret på roman(based on novel), ø(island), voldtægt(rape), Bondage, stærk kvinde(strong woman), hacker, mistænkte(suspect), antisocial personlighed lidelse(antisocial personality disorder), avis mand(newspaper man), slag job(blow job), computer hacker, KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film