dirty harry i dødsspillet

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Buddy Van Horn med skuespillerne Liam Neeson, Patrick N. Van Horn, Evan C. Kim, Jeff Richmond fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Politiinspektør Henry ”Dirty Harry” Callahan spilles på den ”rigtige” måde kun af Clint Eastwood, også selv om denne femte og sidste film i serien har 17 år på bagen i forhold til den allerførste. Denne gang undersøger Harry et underligt væddemål ude i byen, der tilsyneladende går ud på, at de, der spiller på det, skal gætte, hvilken berømt person der næste gang bliver myrdet. Harry opdager, at han selv er kommet på listen over mulige ofre.

dirty harry i dødsspillet

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel dirty harry i dødsspillet
Instruktør Buddy Van Horn
Udgivelsesår 1988
Tags politiet(police), pistol(gun), gangster, efterfølger(sequel), Hitman, Mafia, reporter, fængsel(prison), mord(murder), detektiv(detective), kæmpe(fight), STALKER, vold(violence), medier(media), Neo-noir, eksplosion(explosion), Chinatown
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film