Hell Ride

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Larry Bishop med skuespillerne Francesco Quinn, Kanin Howell, Michael Beach, Leonor Varela fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den hårdhændede bikerbande The Victors planer om hævn for mordet på et af deres medlemmer involverer den rivaliserende motorcykelbande, The 666'ers, hvis forretningsmetoder fuldt ud matcher gruppens sataniske navn. Sammen med sine håndlangere, den utilregnelige The Gent og den mystiske Comanche, planlægger præsidenten Pistolero at uskadeliggøre de frygtede ledere af The 666'ers, men faren for mytteri lurer om hjørnet. Hell Ride er en tilbagevenden til 70?ernes rå testosteronfyldte Grindhouse-film.

Hell Ride

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel Hell Ride
Instruktør Larry Bishop
Udgivelsesår 2008
Tags indie, uafhængige film(independent film), Biker, udnyttelse(exploitation), Grindhouse
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film