screwed

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Larry Karaszewski med skuespillerne Norm MacDonald, Danny DeVito, Sarah Silverman, Daniel Benzali fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Willard Fillmore har arbejdet som butler, husholder, gartner og chauffør for den velhavende, men nærige frøken Crock i 15 år. Da hun nægter at købe ham en ny uniform, beslutter han endelig, at han har fået nok af hendes skingre, krævende opførsel, og sammen med sin bedste ven, Rusty, lægger han en idiotsikker plan - De vil kidnappe frøken Crocks elskede hund, Muffin, og kræve en million dollars i løsepenge. Da denne plan mislykkes, afprøver de en række andre måder at få fingre i frøken Crocks penge på - men de er alle dømt til at mislykkes.

screwed

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel screwed (2000)
Instruktør Larry Karaszewski, Scott Alexander
Udgivelsesår 2000
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere