bring it on again

Er en Sport, Komedie film instrueret af Damon Santostefano med skuespillerne Kelly Stables, Holly Towne, Katherine Bailess, Dennis Hemphill Jr. fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Nu er cheerleaderne på banen igen i denne sjove og frække opfølger til succesen "Bring it on". Spændingen og safterne stiger, da de nye cheerleadere kæmper mod favoritterne i en knald-eller-fald-konkurrence. Rollerne spilles af unge skuespillere på vej mod stjernerne i denne flotte opfølger, der spudler endnu mere af energi, entusiasme og ideer...

bring it on again

Detaljer

Genre Sport, Komedie
Originaltitel bring it on again
Instruktør Damon Santostefano
Udgivelsesår 2004
Tags høj skole(high school), Sport, konkurrence(competition), cheerleader, Cheerleading, hepper crowd(cheering crowd), modstander(adversary)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film