Asterix & Obelix: Mission Kleopatra

Er en Familie , Komedie, Eventyr film instrueret af Alain Chabat med skuespillerne Christian Clavier, Dieudonné, Monica Bellucci, Claude Rich fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Mens alt ånder fred og og ro i den lille gallerby, er den helt af lave i Ægypten. Romerne har besat landet, og Kleopatra har tabt sit hjerte til Julius Cæsar. Da han driller hende med det ægyptiske folks uduelighed, bliver hun sur og foreslår et væddemål: Hvis hun i løbet af kun tre måneder kan opføre et pragtpalads midt i ørkenen, skal han offentligt indrømme, at ægypterne er det mægtigste folkeslag i verden. Til at udføre projektet ansætter Kleopatra den unge arkitekt Linealis. Ulykkelig over den umulige opgave ser han kun én udvej: At drage til Gallien og bede Miraculix om hjælp. Snart er den gamle troldmand, Asterix, Obelix og Idéfix på vej mod Ægypten. Men her venter forhindringer i form af den romerske hær, en ond og forsmået arkitekt og ikke mindst krokodiller.

Asterix & Obelix: Mission Kleopatra

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Eventyr
Originaltitel Astérix & Obélix: Mission Cléopatre
Instruktør Alain Chabat
Udgivelsesår 2002
Tags

Anmeldelser

Skuespillere