nowhere

Er en Science fiction, Komedie, Drama film instrueret af Gregg Araki med skuespillerne Lauren Tewes, Christina Applegate, Jaason Simmons, Kathleen Robertson fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Årtusindskiftet nærmer sig, og Jordens undergang står for døren. Dark Smith og hans brogede venneflok bestående af Cowboy, Lucifer, Zero og Dingbat slår tiden ihjel med sex og stoffer, og i løbet af et omtåget døgn eskalerer deres venskab til nye højder i et inferno af seksuelle eskapader, hallucinationer og små grønne mænd. Nowhere er Gregg Arakis svar på Aaron Spellings TV-serie Beverly Hills 90210.

nowhere

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie, Drama
Originaltitel nowhere
Instruktør Gregg Araki
Udgivelsesår 1997
Tags Køn(sex), stof(drug), Alien, Ungdom(youth), biseksualitet(bisexuality), uafhængige film(independent film), erotik(eroticism), fest(celebration)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film