showdown in little tokyo

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Mark L. Lester med skuespillerne Dolph Lundgren, Toshishiro Obata, Cary-Hiroyuki Tagawa, Simon Rhee fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Yakuzaen - den 400 år gamle japanske mafiaorganisation - forsøger med et nyt, dødeligt narkotikum og en grusom smag for vold at overtage narkomarkedet i Los Angeles. To betjente bliver sat på sagen. Amerikanske Chris Kenner er opvokset i Japan og kender landets æreskode, disciplin og kultur som sin egen bukselomme. Han tænker som en samurai og har en krop som en levende dræbermaskine. Johnny Murata, der er af japansk-amerikansk afstamning, er vokset op i Californien og ved dermed alt om pizzaer, musikvideoer og det frie liv på stranden. Men han kan også overvinde fem bevæbnede mænd med sine bare fødder. Han er nemlig karateekspert, og det er den ene af to ting, de to mænd har til fælles. Den anden er viljen til at yde det ekstreme for at forpurre Yakuzaens planer.

showdown in little tokyo

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel showdown in little tokyo
Instruktør Mark L. Lester
Udgivelsesår 1991
Tags Los Angeles, Yakuza, Samurai sværd(samurai sword)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film