The Magnificent Seven

Er en Action, Western, Eventyr film instrueret af John Sturges med skuespillerne Robert J. Wilke, Rosenda Monteros, Joseph Ruskin, Larry Duran fra 1960

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

En fattig mexicansk landsby får årligt besøg af banditten Calvera og hans slæng. Det er beboerne trætte og derfor hyrer de den barske Chris til opgaven. Han samler en lille gruppe af cowboysoldater, der er villige til at forsvare landbyen for en meget beskeden løn. Det er en alvorlig udfordring for Chris og hans kumpaner for Calvera råder over mere end 40 mænd, der kun er modtagelige for argumenter af bly.

The Magnificent Seven

Detaljer

Genre Action, Western, Eventyr
Originaltitel The Magnificent Seven
Instruktør John Sturges
Udgivelsesår 1960
Tags venskab(friendship), Village, hest(horse), genindspilning(remake), landmand(farmer), Cowboy hat, antallet i titel(number in title), mexicanske(mexican), bandit, hvid mands byrde(white man's burden), Henry riffel(henry rifle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film