Kvinden i toget

Er en Thriller film instrueret af Tate Taylor med skuespillerne Tod Rainey, Darren Goldstein, Hannah Kurczeski, Craig Moruzzi fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Rachel har svært ved at komme videre efter sin skilsmisse. Hun bruger sine hverdage på at pendle, og drikke alkohol i smug. Turen tager hende forbi sit gamle hus, hvor eksmanden stadig bor, men med sin nye kone og deres barn. Rachel forsøger at glemme det, ved i stedet at iagttage et andet par, der bor på samme gade. Men efter en dag med at have drukket for meget, vågner Rachel op med hukommelsestab, og damen hun har holdt øje med er forsvundet. Nu bliver hun involveret i sagen, og må opklare hvad der skete.

Kvinden i toget

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel The Girl on the Train
Instruktør Tate Taylor
Udgivelsesår 2016
Tags baseret på roman(based on novel), utroskab(infidelity), mangler person(missing person), politiet undersøgelsen(police investigation), hukommelse tab(memory loss), toget(train), alkoholisme(alcoholism), fraskilte(divorcee), ex-mand ex-kone forholdet(ex-husband ex-wife relationship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere