Pirates of the Caribbean: Død mands kiste

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Gore Verbinski med skuespillerne Jonathan Kite, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Alex Norton fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Den charmerende kaptajn Jack Sparrow er tilbage, og han har en blodsgæld han skal betale, da han har solgt sin sjæl til Davy Jones, kaptajnen på Den Flyvende Hollænder. Will Turner er blevet anklaget for at være pirat og Elizabeth Swann, er blevet spærret inde for at hjælpe Jack Sparrow med at flygte, og denne gang har Lord Beckett rigtig fået krammet på dem og gennem dem, vil han fange Jack Sparrow og selv få fingrene i den sagnomspundne Død Mands Kiste!

Pirates of the Caribbean: Død mands kiste

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest
Instruktør Gore Verbinski
Udgivelsesår 2006
Tags datter(daughter), aftercreditsstinger, Monster, kort spil(card game), heks(witch), skib(ship), Bondage, pirat(pirate), Fortune Teller, eksotiske ø(exotic island), Kaptajn(captain), øst Indien Trading virksomheden(east india trading company), Swashbuckler, kompas(compass)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film