Black Mass

Er en Biografi, Krimi, Drama film instrueret af Scott Cooper med skuespillerne Peter Sarsgaard, David Harbour, Lewis D Wheeler, Benedict Cumberbatch fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Gangsteren James "Whitey" Bulger, har terroriserede den sydlige del af Boston i tre årtier. Året er 1975, og Bulger leder den irske Winter Hill-bande, der konkurrerer med den italienske mafia om byens organiserede kriminalitet. Da Bulger pludseligt kontaktes af barndomsvennen og FBI-agenten, John Connolly, om at blive meddeler for regeringen, indgår han en givende aftale. Han skal hjælpe FBI med at fælde mafiaen, og til gengæld kan loven hverken røre Bulger eller hans medsammensvorne.

Black Mass

Detaljer

Genre Biografi, Krimi, Drama
Originaltitel Black Mass
Instruktør Scott Cooper
Udgivelsesår 2015
Tags baseret på True historie(based on true story), organiseret kriminalitet(organized crime), Boston
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film