Batman - Assault On Arkham

Er en Action, Animation, Thriller film instrueret af Jay Oliva med skuespillerne Troy Baker, Christian Lanz, Kevin Conroy, Giancarlo Esposito fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

*ENGELSK TALE* Batman bliver indblandet, da regeringen går i ledtog med en gruppe superskurke med kodenavnet Suicide Squad og tvinger dem til at bryde ind i Arkham Sindsygeanstalt for at inddrive tophemmelige oplysninger, som Gækkeren har stjålet. Men alting går fra slemt til værre, da harley Quinn befrier Jokeren, der ikke kun besidder midlerne til at sprænge anstalten i luften, men det meste af Gotham City med.

Batman - Assault On Arkham

Detaljer

Genre Action, Animation, Thriller
Originaltitel Batman: Assault on Arkham
Instruktør Jay Oliva, Ethan Spaulding
Udgivelsesår 2014
Tags superhelte(superhero), baseret på Comic bog(based on comic book), baseret på Comic(based on comic), spin off, DC tegneserier(dc comics)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film