Cabin Fever: Patient Zero

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af Kaare Andrews med skuespillerne Mitch Ryan, Solly Duran, Brando Eaton, Lydia Hearst fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Da en gruppe unge mennesker tager på et spontant polterabend til en mystisk ø, snubler de over en forladt forsknings bygning. To af dem begynder pludselig at vise symptomer på en væmmelig, kødædende sygdom. Der er ikke tid til at finde en kur og gruppen finder en ildevarslende læge og hans patient, der måske ligger inde med svaret på en vaccine, eller måske deres endeligt.

Cabin Fever: Patient Zero

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel Cabin Fever 3: Patient Zero
Instruktør Kaare Andrews
Udgivelsesår 2014
Tags marihuana(marijuana), mord(murder), selvmord(suicide), ø(island), død(death), karantæne(quarantine), eksplosion(explosion), virus, Gore, økse mord(axe murder), infektion(infection), døde fisk(dead fish), Cunnilingus, kødet spise(flesh eating), Køn scene(sex scene), prequel, forskning facilitet(research facility), bachelor part(bachelor party)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere