The Duchess

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Saul Dibb med skuespillerne Patrick Godfrey, Charlotte Rampling, Richard McCabe, Andrew Armour fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

For at kompensere for sit ulykkelige ægteskab indleder den unge grevinde, Georgiana Spencer, en affære med politikeren Charles Grey.

The Duchess

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel The Duchess
Instruktør Saul Dibb
Udgivelsesår 2008
Tags England, utroskab(adultery), ægteskab krise(marriage crisis), gambling gæld(gambling debts), hertug(duke), Oscar vinder 2008(Oscar winner 2008)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film