Without Warning

Er en Science fiction film instrueret af Greydon Clark med skuespillerne Jack Palance, Tarah Nutter, Lynn Theel, Neville Brand fra 1980

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Intet godt kan komme ud af at bimse rundt ude i naturen, så meget er sikkert. Det bliver understreget af denne 80'er gyser, en såkaldt drive-in klassiker. En gruppe teenagere skal på en lille campingtur til en nærliggende skovsø. De ignorerer naturligvis advarsler fra de lokale og fortsætter ufortrødent mod deres mål. Men det skulle de aldrig have gjort. Et rumvæsen er løs i skovene. Det kaster nogle mystiske skiver efter sine ofre, der tømmer dem for blod! En lokal krigsveteran og en determineret jæger må træde til og hjælpe, men vil de kunne stoppe det blodtørstige bæst?

Without Warning

Detaljer

Genre Science fiction
Originaltitel Without Warning
Instruktør Greydon Clark
Udgivelsesår 1980
Tags Alien, væsen(creature), ørkenen(wilderness), Alien angreb(alien attack)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film