Restraint

Er en Thriller, Drama film instrueret af David Denneen med skuespillerne Travis Fimmel, Stephen Moyer, Joanne Hunt, Philip Holder fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu

Plot

En brutal forbrydelse er blevet begået. På flugt fra lovens lange arm søger Ron og Dale ly i et tilsyneladende forladt hus. Det viser sig dog, at huset bebos af den rige kunsthandler Andrew. I desperation tager de Andrew som gidsel, og i begyndelsen virker han som et skrøbeligt offer. Snart viser det sig dog, at Andrew bærer rundt på dybe, mørke hemmeligheder. Nu starter et brutalt, manipulerende trekantsdrama - spørgsmålet er blot, hvem der er ofret i trioen? "Ravenswood" er en sexet, psykologisk thriller, og uanset hvad man tror er rigtigt, er det forkert.

Restraint

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Restraint
Instruktør David Denneen
Udgivelsesår 2008
Tags Køn(sex), nøgenhed(nudity), Chase, løgn(lie), forførelse(seduction), røveri(robbery), beruset(drunk), kniv(knife), gidsel(hostage), shotgun, invasion, overraskelse(surprise), champagne, Australien(australia), Mansion, fangenskab(captive), misbrug(abuse)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film