white rabbit

Er en Drama film instrueret af Tim McCann med skuespillerne Aaron Saxton, Robert Michael Szot, Dodie Brown, Benjamin Brant Bickham fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Gymnasieeleven Harlon bor i en lille by og bliver konstant mobbet af sine såkaldte klassekammerater. Hans eneste hobby er at skyde til måls med sit gevær og drømme sig væk blandt sine tegneserier. En dag flyder bægeret over, og alt løber løbsk for Harlon, som flipper ud i en grad, som får ham til at gøre det ufattelige.

white rabbit

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel white rabbit
Instruktør Tim McCann
Udgivelsesår 2013
Tags høj skole(high school), teenagere(teenagers), hævn(revenge), vold(violence), mørk(dark), Comic, studerende(student), sygdom(illness), fantasi(imagination), kanin(rabbit), mobbet(bullied), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film