The Wrecking Crew

Er en Dokumentar film instrueret af Denny Tedesco med skuespillerne Micky Dolenz, Tommy Tedesco, Al Casey, Frank Zappa fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Hvad Funk Brothers gjorde for Motown… gjorde Wrecking Crew for Vestkyst-sounden, bare i større målestok. Seks år i træk, i 1960’erne og 70’erne, gik Grammy-prisen for Årets Album til Wrecking Crew-indspilninger. Nu gengiver The Wrecking Crew historien i billeder, til tonerne af den herlige, specielle sound. Alle yndlingssangene fra den generation er med, og de præsenteres af skaberne selv. The Wrecking Crew er en dokumentarfilm produceret og instrueret af Denny Tedesco, søn af den afdøde, legendariske Wrecking Crew-guitarist Tommy Tedesco. Filmen fortæller om de ubesungne musikere, som leverede det backbeat og de svingende melodier, som prægede mange af 1960’erne tophits. Uanset om det gjaldt Nat ”King” Cole, Frank Sinatra, Nancy Sinatra, The Monkees, The Byrds eller The Beach Boys, så var det disse hengivne musikeres kreativitet og dygtighed, som lå til grund for den amerikanske ”Vestkyst-sound”, en kulturel kraft, som dominerede verden over. Filmen er en morsom og rørende hyldest fra Denny til faderen, musikken, perioden og det hemmelige stjernemaskineri, som var ”The Wrecking Crew”.

The Wrecking Crew

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel The Wrecking Crew
Instruktør Denny Tedesco
Udgivelsesår 2015
Tags musik(music), musiker(musician), Rock og roll(rock and roll), pop musik(pop music)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere