Voice From The Stone

Er en Romantik, Thriller, Drama film instrueret af Eric D. Howell med skuespillerne Marton Csokas, Emilia Clarke, Edward Dring, Remo Girone fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

1950'erne. Den unge sygeplejerske Verena ankommer til en afsides stenborg i Toscana for at hjælpe dens stumme arving. Hendes mission er at bringe den tavse dreng Jakob tilbage til verden. Men selv om hun forsøger, bliver hun lokket dybere og dybere ind i de skjulte hemmeligheder inde på borgen. Først opfatter Verena Jakob som alvorligt forstyrret, men jo mere hun observerer ham, desto mere bliver hun overbevist om, at han oplever noget mere end blot ord. Er han blevet offer for en stærk kraft fanget i bygningens stenmure?

Voice From The Stone

Detaljer

Genre Romantik, Thriller, Drama
Originaltitel Voice from the Stone
Instruktør Eric D. Howell
Udgivelsesår 2017
Tags spænding(suspense), fe fortælling(fairy tale), Haunting, 1950s, Hitchcockian, toscana(tuscany)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere